Nieuws vanuit het schepencollege

Verkoop schildersezels
In de lokalen van het atelier schilderkunst staan een aantal beschadigde schildersezels. Er is echter een gebrek aan bergruimte, en het college beslist daarom deze schildersezels openbaar te verkopen. De schildersezels die niet verkocht geraken, zullen nadien door De Kringwinkel opgehaald worden. 

Leveren en plaatsen columbaria
Het college stelt een firma aan voor het leveren en plaatsen van columbaria. De opdracht wordt gegund aan de enige bieder voor de prijs van 30.358,90 euro incl. btw. 

Nieuwjaarsdrink 2015
Het gemeentebestuur beslist om net zoals de voorbije jaren een nieuwjaarsdrink te organiseren voor de bevolking. Deze zal plaatsvinden op zondag 4 januari 2015 van 17 tot 19 uur, bovenop de Heistse berg. Er worden gratis drank en muziek voorzien. Verder zullen er eetstandjes uitgebaat worden door de Heistse sportverenigingen. De organisatie van deze nieuwjaarsdrink ligt in handen van de dienst Toerisme.

Nieuws vanuit de gemeente

PRUP's afbakening kleinstedelijk gebied in Heist-op-den-Berg en plan-MER
De provincie Antwerpen is, in uitvoering van het Ruimtelijk Structuurplan Vlaanderen en het ruimtelijk structuurplan voor de provincie Antwerpen, gestart met de afbakening van het kleinstedelijk gebied Heist-op-den-Berg. In dit kader worden een aantal herbestemmingen van het gewestplan doorgevoerd. Meer weten? 

Praatcafé dementie
Het laatste praatcafé van dit jaar, met als thema 'mediagebruik bij dementie', vindt plaats op maandag 8 december in CC Zwaneberg. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur; de spreker begint om 14 uur. Meer weten?

Spaarkaartactie Fairtrade-trekkersgroep
Nog tot 14 februari krijg je bij de aankoop van eerlijke en/of duurzame producten in plaatselijke handelszaken een stempel op je spaarkaart. Lever je volle spaarkaart in en maak kans op een mooie geschenkmand. Meer weten?